Een goede start

Een goede start

  • adequaat, advies, afvallen, borstvoeding, een goede start, gezondheid, kilo, klachten, koemelk, koemelkallergie, melk, moeder, recensie, verbeteren, vermagerd, weerstand, ziek

Bij de komst van mijn tweede dochter wist ik zeker: ik wil zo lang mogelijk borstvoeding geven. Mijn oudste heeft een koemelkallergie en mijn jongste bleek het ook te hebben. Als ik iets met (koe)melk at of dronk, kreeg mijn dochter klachten. Dus ik ben alles met (koe)melk gaan mijden.

Ik at altijd al veel, en nu at ik super veel. Toch bleef ik afvallen. En mijn weerstand ging ook behoorlijk achteruit. In 12 weken tijd, was ik 6 keer flink ziek geweest. Ik was zo vermagerd en werd zo vaak ziek, dat ze huisarts zei: ik verplicht je te stoppen met borstvoeding als je nog 1 kilo afvalt …

En zo kwam ik bij Els. Ik wilde niet stoppen met de borstvoeding, want mijn dochter deed het er zo goed op! Els heeft mijn wens om zo lang mogelijk borstvoeding te geven gerespecteerd en gesteund mét het oog op op mijn gezondheid. Die moest verbeteren. Ze gaf me een praktisch en prettig advies rondom mijn voeding. Dat bleek in eerste instantie nog niet voldoende te werken, dus er moest een wat zwaarder geschut aan te pas komen. En ook daarin zorgde Els voor een adequaat advies. Ik kwam snel weer wat kilo’s aan, werd niet meer ziek en kreeg ook meer energie. En dat kan een jonge moeder altijd wel gebruiken!

Geweldig, dankzij Els heeft mijn dochter de beste start van haar leven gekregen en kon ik de moeder zijn die ik wilde zijn.

Groetjes,
Marjo

0 Comments

Leave Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *